iniciatives-web-blanc

Cinema Lliure a la Platja és una mostra de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. 

CINEMA LLIURE
A LA PLATJA

#Cinema #Independent #Estiu

A les nits d'estiu, gaudeix
del bon cinema a la platja

quan es pon el sol | platges del litoral català

propera edició:

ESTIU 2021 | 10è aniversari

Cinema Lliure a la Platja és una mostra de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. Al llarg dels darrers nou anys, s’ha celebrat a Barcelona, Badalona, El Prat, Mataró, Palamós i Tossa de Mar. S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. També es conviden directors, directores, actors i actrius per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS. A més, Cinema Lliure a la Platja obre cada any la convocatòria Nou Talent, adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pels seus alumnes. Els guanyadors són exhibits abans d’un dels llargmetratges.

Cinema Lliure a la Platja aposta pel  cinema sostenible. Per aquest motiu, es promou l’ús del transport públic i la bicicleta i s’està reduint el màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

T’hi esperem l’estiu del 2021 per tornar a gaudir del bon cinema de les nits d’estiu!

REDESCOBREIX EL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU

#RedescobreixCinemaLliure a través de Filmin, on podràs veure algunes pel·lícules que han passat per les diferents edicions de Cinema Lliure a la Platja.

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Idea Original

Organitza

Patrocina

Tots els nostres patrocinadors i col·laboradors

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up