LOGO_CLL_blanc

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. 

9a edició - 2020

CINEMA LLIURE
A LA PLATJA

#Cinema #Independent #Gratuït #Estiu

A les nits d'estiu, gaudeix
del bon cinema a la platja

Barcelona | palamós | Tossa de Mar

DEL 5 AL 23 D'AGOST

Quan es pon el sol

Cinema Lliure a la Platja adaptarà la celebració de la mostra a la normativa vigent a cada localitat en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català.  S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. També es conviden directors, directores, actors i actrius per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS. A més, Cinema Lliure a la Platja obre un any més la convocatòria Nou Talent, adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pels seus alumnes. Els guanyadors seran exhibits abans d’un dels llargmetratges.

Cinema Lliure a la Platja aposta pel  cinema sostenible. Per aquest motiu, es promou l’ús del transport públic i la bicicleta i s’està reduint el màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

LA MOSTRA SE CELEBRARÀ A BARCELONA, PALAMÓS I TOSSA DE MAR

El bon cinema de les nits d’estiu continua a Barcelona, Palamós i Tossa de Mar. A Barcelona només hi ha hagut un canvi: s’ha ajornat la primera sessió prevista el 30 de juliol (‘Solo nos queda bailar’) i passa a l’11 d’agost, seguint les mesures preses per les autoritats locals davant els rebrots de Covid-19. Així, a Barcelona continuen programades les 4 pel·lícules previstes.

I a Palamós i Tossa de Mar es manté el programa tal i com estava previst i la mostra se seguirà celebrant a les platges habituals, seguint les recomanacions d’higiene i distància social davant la Covid-19: Platja Gran de Palamós (Palamós) i Platja Gran de Tossa de Mar (Tossa de Mar). La primera pel·lícula de Cinema Lliure a la Platja 2020 serà ‘Els dies que vindran’ el dimecres 5 d’agost a Tossa de Mar.

A BARCELONA, RESERVA PRÈVIA I AFORAMENT LIMITAT AL CEM LA MAR BELLA

A Barcelona, excepcionalment, la mostra tindrà lloc en un espai habilitat a l’aire lliure al costat del  CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja. Per tant, no se celebrarà a la platja, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19. Hi haurà aforament limitat i reserva prèvia.

Com pots reservar lloc a Barcelona?
Una setmana abans de cada sessió habilitarem un formulari on podràs reservar el teu lloc i el de fins a tres acompanyants. Tancarem les reserves a les 12h del migdia del mateix dia de cada sessió. Recorda: has de reservar en grup i heu de venir totes les persones juntes. No es podrà entrar per separat. En el cas de famílies nombroses, pots fer dues reserves seguides i així podreu estar junts, però sempre hi haurà d’haver un adult per cada dos nens/es.

Hi haurà franges horàries d’entrada entre les 20h i les 21h. Un cop feta la reserva, en un termini màxim de 48 hores rebràs un correu electrònic de confirmació de la reserva i la franja horària d’accés assignada. És important arribar a l’hora assignada per evitar aglomeracions. Gràcies per la comprensió. T’hi esperem!

#Cuida’t 
#Cuidem-nos
#Laculturaessegura

Esgotades les reserves per a la sessió de l'11 d'agost, SOLO NOS QUEDA BAILAR. El 6 d'agost obrirem reserves per a EL DESPERTAR DE LAS HORMIGAS, del 13 d'agost.

PROGRAMACIÓ

Els dies
que vindran

Carlos Marques-Marcet

La Vir i el Lluís fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan “embarassats”. A través de l’evolució de l’embaràs real de la parella d’actors, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

La famosa invasió dels óssos a Sicília

Lorenzo Mattotti

Tonio, el fill del Rei Ós, és capturat per uns caçadors. Davant de l’arribada del dur hivern que amenaça el seu poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que troben en Tonio, descobreixen que els óssos no poden viure en la terra dels homes.

El despertar
de las hormigas

Antonella Sudasassi Furniss

Isabel és bona mare, bona esposa, bona nora. Quan la seva família política la pressiona per tenir un altre fill, “el mascle”, una sèrie de revelacions la porten a enfrontar-se amb ella mateixa, el seu entorn i la seva família.

Solo nos
queda bailar

Levan Akin

Merab balla des de petit al Ballet Nacional de Geòrgia amb la seva parella de ball, la Mary. El seu món fa un enorme gir quan apareix el carismàtic Irakli, el qual esdevé el seu màxim rival, però alhora desperta en ell un gran desig. En un entorn conservador, neix en Merab la necessitat d’alliberar-se.

DATA

6 D'AGOST

11 D'AGOST

13 D'AGOST

20 D'AGOST

IDIOMA

CATALÀ

GEORGIÀ

CASTELLÀ

FRANCÈS

SUBTÍTOLS

ANGLÈS

CASTELLÀ

ANGLÈS

CASTELLÀ

DATA

9 D'AGOST

16 D'AGOST

23 D'AGOST

IDIOMA

GEORGIÀ

CASTELLÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

CASTELLÀ

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

DATA

5 D'AGOST

19 D'AGOST

IDIOMA

CATALÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

CURTMETRATGE

MAR

REDESCOBREIX EL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU

#RedescobreixCinemaLliure a través de Filmin, on podràs veure algunes pel·lícules que han passat per les diferents edicions de Cinema Lliure a la Platja.

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Idea Original

Organitza

Patrocina

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up