LOGO_CLL_blanc

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. 

9a edició - 2020

CINEMA LLIURE
A LA PLATJA

#Cinema #Independent #Gratuït #Estiu

A les nits d'estiu, gaudeix
del bon cinema a la platja

Barcelona | Badalona | El Prat
Mataró | Palamós | Tossa de Mar

del 30 de juliol
al 27 d'agost

Quan es pon el sol

Cinema Lliure a la Platja adaptarà la celebració de la mostra a la normativa vigent a cada localitat en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant el Covid-19.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català.  S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. També es conviden directors, directores, actors i actrius per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

 

Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS. A més, Cinema Lliure a la Platja obre un any més la convocatòria Nou Talent, adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pels seus alumnes. El guanyador serà exhibit abans d’un dels llargmetratges.

 

Cinema Lliure a la Platja aposta pel cinema sostenible. Per aquest motiu, unes setmanes abans de la mostra se celebrarà una jornada de neteja de platges, si la situació ho permet. També es promou l’ús del transport públic i la bicicleta i s’està reduint el màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

 

Cinema Lliure a la Platja està treballant en la programació de l’edició 2020.

 

REDESCOBREIX EL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU

Mentrestant, per alleugerir la situació provocada per la crisi sanitària causada pel Covid-19, recuperem a través de Filmin algunes pel·lícules que han passat per les diferents edicions de la mostra.

#RedescobreixCinemaLliure

#QuedatACasa

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up