Logo Final_10e_blanc-09

Cinema Lliure a la Platja és una mostra de cinema independent de lliure accés que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. 

CINEMA LLIURE
A LA PLATJA

#CinemaIndependent  #CinemaALaPlatja  #CinemaLliure

Gaudeix del bon cinema de les nits d’estiu

Barcelona | El Prat| Mataró | Palamós | Tossa de Mar

De l’1 de juliol al 5 d’agost

estiu 2021 | 10 anys

Les reserves a Barcelona s'obriran una setmana abans de cada sessió, aproximadament. Us informarem a les xarxes socials, newsletter i a la web.

per a la sessió de dijous 1 de juliol (Las niñas) al CEM La Mar Bella

10 ANYS DE BON CINEMA A LES NITS D’ESTIU!

A Cinema Lliure a la Platja celebrem 10 anys de bon cinema a la platja a les nits d’estiu! Vam començar a la platja de Sant Sebastià de Barcelona i al llarg d’aquesta dècada ens hem anat expandint a altres platges del litoral català: El Prat, Badalona, Mataró, Palamós i Tossa de Mar, i seguim amb la il·lusió d’arribar a més territoris en els propers anys! Aquest estiu 2021 les platges confirmades que acolliran la mostra són la Platja del Prat, la Platja del Callao de Mataró, la Platja Gran de Tossa de Mar i la Platja Gran de Palamós.

*A BARCELONA, A PROP DE LA PLATJA:
A Barcelona, la mostra se celebrarà a prop de la platja, a l’esplanada del costat del CEM La Mar Bella, excepcionalment, a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. Hi haurà aforament limitat i reserva prèvia.

CINEMA DE QUALITAT I SOSTENIBLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Un estiu més, programem pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, tenim en compte tots els públics perquè tothom pugui gaudir del bon cinema de les nits d’estiu. Abans de cada pel·lícula projectem un curtmetratge del festival FILMETS.També convidem professionals del cinema a algunes sessions per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

Apostem pel cinema sostenible. Per aquest motiu, promovem l’ús del transport públic i la bicicleta i hem reduït al màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

DONEM SUPORT AL NOU TALENT

Acompanyem els i les futures professionals del cinema i l’audiovisual i donem visibilitat als nous talents de cineastes de casa nostra. Després de l’èxit d’edicions anteriors, aquest estiu tornem a organitzar la convocatòria Nou Talent. Està adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pel seu alumnat. Les peces guanyadores són exhibides abans d’un dels llargmetratges. El curt guanyador d’aquest any és Setmana Santa, dirigit per Gerard Miró. Es podrà veure a Barcelona el dijous 8 de juliol.

#CULTURASEGURA

A Cinema Lliure a la Platja adaptem la mostra a la normativa vigent davant la Covid-19 a cada territori on se celebra. A Barcelona, excepcionalment, tornarem a celebrar la mostra a prop de la platja, al costat del CEM La Mar Bella. L’aforament serà limitat i reserva prèvia.

SPOT CINEMA LLIURE A LA PLATJA 2021

REDESCOBREIX EL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU

#RedescobreixCinemaLliure a través de Filmin, on podràs veure algunes pel·lícules que han passat per les diferents edicions de Cinema Lliure a la Platja.

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Idea Original

Organitza

Patrocina

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up