LOGO_CLL_blanc

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. 

9a edició - 2020

CINEMA LLIURE
A LA PLATJA

#Cinema #Independent #Gratuït #Estiu

A les nits d'estiu, gaudeix
del bon cinema a la platja

Barcelona | Badalona | El Prat
Mataró | Palamós | Tossa de Mar

del 30 de juliol
al 23 d'agost

Quan es pon el sol

Cinema Lliure a la Platja adaptarà la celebració de la mostra a la normativa vigent a cada localitat en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19.

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català.  S’hi programen llargmetratges d’aquí i de fora adreçats al públic adult i familiar que han passat per alguns festivals de cinema. També es conviden directors, directores, actors i actrius per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

 

Abans de cada pel·lícula es projecta un curtmetratge del festival FILMETS. A més, Cinema Lliure a la Platja obre un any més la convocatòria Nou Talent, adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pels seus alumnes. Els guanyadors seran exhibits abans d’un dels llargmetratges.

 

Cinema Lliure a la Platja aposta pel  cinema sostenible. Per aquest motiu, es promou l’ús del transport públic i la bicicleta i s’està reduint el màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

 

GAUDEIX DEL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU AMB SEGURETAT

 

La mostra se seguirà celebrant a les platges habituals a gairebé totes les localitats, seguint les recomanacions d’higiene i distància social davant la Covid-19: Platja del Pont del Petroli (Badalona), Platja del Prat (El Prat), Platja del Callao (Mataró), Platja Gran de Palamós (Palamós)  i Platja Gran de Tossa de Mar ( Tossa de Mar). 

 

Barcelona (CEM La Mar Bella): RESERVA PRÈVIA I AFORAMENT LIMITAT

 

Barcelona, excepcionalment, enguany Cinema Lliure a la Platja tindrà lloc en un espai habilitat a l’aire lliure al costat del  CEM La Mar Bella, amb vistes al mar i la platja. Per tant, no se celebrarà a la platja, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19. Hi haurà aforament limitat i reserva prèvia. Les reserves es faran mitjançant un  formulari que habilitarem aviat al web i l’entrada seguirà sent  gratuïta.

 

Badalona (Platja del Pont del Petroli): AFORAMENT LIMITAT SENSE RESERVA

 

A la Platja del Pont del Petroli de Badalona la mostra se celebrarà a la sorra, però es tancarà l’espai i hi haurà aforament limitat. Així, l’entrada serà lliure sense reserva prèvia fins a completar aforament.

 

Segueix-nos a les xarxes socials i a la newsletter per estar al dia de totes les novetats per poder tornar a gaudir del bon cinema de les nits d’estiu!

 

#Cuida’t
#Cuidem-nos

PROGRAMACIÓ

Els dies
que vindran

Carlos Marques-Marcet

La Vir i el Lluís fa només un any que surten junts quan descobreixen que estan “embarassats”. A través de l’evolució de l’embaràs real de la parella d’actors, la pel·lícula explora la dificultat de compartir amb l’altre l’experiència profundament transformadora d’aquest procés.

La famosa invasió dels óssos a Sicília

Lorenzo Mattotti

Tonio, el fill del Rei Ós, és capturat per uns caçadors. Davant de l’arribada del dur hivern que amenaça el seu poble amb la inanició, el Rei decideix envair el regne dels homes. Malgrat que troben en Tonio, descobreixen que els óssos no poden viure en la terra dels homes.

El despertar
de las hormigas

Antonella Sudasassi Furniss

Isabel és bona mare, bona esposa, bona nora. Quan la seva família política la pressiona per tenir un altre fill, “el mascle”, una sèrie de revelacions la porten a enfrontar-se amb ella mateixa, el seu entorn i la seva família.

Solo nos
queda bailar

Levan Akin

Merab balla des de petit al Ballet Nacional de Geòrgia amb la seva parella de ball, la Mary. El seu món fa un enorme gir quan apareix el carismàtic Irakli, el qual esdevé el seu màxim rival, però alhora desperta en ell un gran desig. En un entorn conservador, neix en Merab la necessitat d’alliberar-se.

DATA

30 DE JULIOL

6 D'AGOST

13 D'AGOST

20 D'AGOST

IDIOMA

GEORGIÀ

CATALÀ

CASTELLÀ

FRANCÈS

SUBTÍTOLS

CASTELLÀ

ANGLÈS

ANGLÈS

CASTELLÀ

DATA

11 D'AGOST

12 D'AGOST

IDIOMA

CATALÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

CURTMETRATGE

MAR

DATA

7 D'AGOST

14 D'AGOST

21 D'AGOST

IDIOMA

CATALÀ

CASTELLÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

ANGLÈS

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

DATA

4 D'AGOST

18 D'AGOST

IDIOMA

CATALÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

CURTMETRATGE

MAR

DATA

9 D'AGOST

16 D'AGOST

23 D'AGOST

IDIOMA

GEORGIÀ

CASTELLÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

CASTELLÀ

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

DATA

5 D'AGOST

19 D'AGOST

IDIOMA

CATALÀ

CASTELLÀ

SUBTÍTOLS

ANGLÈS

SENSE SUBTÍTOLS

CURTMETRATGE

MAR

REDESCOBREIX EL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU

#RedescobreixCinemaLliure a través de Filmin, on podràs veure algunes pel·lícules que han passat per les diferents edicions de Cinema Lliure a la Platja.

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Idea Original

Organitza

Patrocina

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up