Cinema Lliure

QUÈ ÉS CINEMA LLIURE A LA PLATJA?

Una bona pel·lícula, una estona agradable a la platja, una nit d’estiu diferent i un ambient relaxat.
Tu només has de pensar amb qui vindràs!

Una pantalla a la platja de Sant Sebastià va ser l’inici del projecte Cinema Lliure a la platja l’any 2011. Les ganes de seguir oferint nits de cinema independent amb els peus a la sorra vora el mar ens ha fet expandir a platges del litoral català i mallorquí.

CINEMA DE QUALITAT PER A TOTHOM

Programem pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, tenim cura de posar en valor aquells fets per dones, volem que la nostra programació sigui inclusiva i per a totes les persones. Hi ha una sessió familiar perquè els infants també puguin gaudir del cinema a la platja. També convidem professionals del cinema a algunes sessions per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

DONEM SUPORT AL NOU TALENT

Abans de cada pel·lícula projectem un curtmetratge. Exhibim peces del festival FILMETS, curtmetratges professionals produïts a les Balears i de la convocatòria Nou Talent oberta a estudiants de cinema. La convocatòria Nou Talent està adreçada a les escoles de cinema de Catalunya i Mallorca que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pel seu alumnat.

CINEMA SOSTENIBLE

Apostem pel cinema sostenible. Per aquest motiu, promovem l’ús del transport públic i la bicicleta i hem reduït al màxim l’ús del paper en els suports de comunicació. Organitzem cada any una recollida de residus a la platja, continuant així el nostre compromís de mantenir netes les platges, escenari de Cinema Lliure cada estiu.