Cinema Lliure

ALTRES INICIATIVES DE CINEMA LLIURE

CINEMA LLIURE CONNECTA

Residència per al nou talent

CATÀLEG CONNECTA
És un directori de futurs i futures cineastes que inicien el seu camí cap al món professional. Els objectius són crear una xarxa de col·laboracions entre joves professionals i fer visible el nou talent davant de les empreses del sector. Per tant, el Catàleg Connecta vol ser un punt de trobada per a les persones joves que estan finalitzant els estudis en cinema i/o audiovisuals i que es troben a les portes del món laboral. Un lloc de trobada on compartir projectes i idees i trobar altres persones amb qui portar-los a terme. (Inscripcions tancades).

RESIDÈNCIA CONNECTA · FABERLLULL
La Residència Cinema Lliure- Connecta, amb el suport de l’Institut Ramon Llull i de faberllull, vol ser un espai d’aprenentatge del cinema, tant de nocions tècniques i artístiques com de maneres de treballar. La Residència Connecta te com a objectiu acompanyar joves cineastes amb projectes de curtmetratge sota el braç en les fases de producció i distribució. La residència està dirigida a: – Residents a Catalunya o Balears. – Que estiguin en els últims dos cursos d’estudis en cinema i/o audiovisuals o que faci màxim 4 anys que els han finalitzat. – Que no hagin dirigit o produït cap producció audiovisual amb suport de la indústria. (La convocatòria està tancada)

TALKS CONNECTA
Les TALKS de Cinema Lliure Connecta són sis xerrades online i presencials gratuïtes i obertes a tothom amb cineastes de renom. Les fan professionals que treballen en el sector audiovisual i en el món del cinema en diferents àmbits, més enllà de la direcció i la interpretació. Així, entre les persones ponents trobaràs professionals amb experiència en direcció de fotografia, muntatge i producció, entre d’altres. Les TALKS s’adrecen a persones interessades a conèixer de prop els oficis del cinema. Estan obertes a tothom, tant si ets estudiant de cinema, ja fa temps que has acabat els teus estudis, treballes en el sector audiovisual o bé et dediques a altres sectors, però t’interessa el món del cinema. Professionals del cinema que han ofert TALKS: Diana de la Cuadra, Mónica Bernuy, Núria G. Lorang, Aina Calleja, Marc Khanne i Isabelle Dario

CINEMA LLIURE A LA BIBLIOTECA

Documentals sobre històries properes

Cinema Lliure a la Biblioteca és una finestra d’exhibició de documentals de lliure accés de producció local que narren fets propers i emocionants de temàtica universal. Per aprofundir, la mostra de documentals ofereix col·loquis amb els directors i directores, altres professionals del sector o persones expertes i col·lectius vinculats a les temàtiques tractades. A més, al Racó de Cinema Lliure a la Biblioteca trobaràs una selecció de llibres, pel·lícules i altres documents relacionats amb cada documental.