Logo Final_10e_blanc-09

Cinema Lliure a la Platja és una mostra de cinema independent de lliure accés que se celebra a les nits d’estiu a diverses platges del litoral català. 

CINEMA LLIURE
A LA PLATJA

#CinemaIndependent  #CinemaALaPlatja  #CinemaLliure

Gaudeix del bon cinema de les nits d’estiu

diverses platges del litoral català

propera edició:

ESTIU 2022 - 11a edició

10 ANYS DE BON CINEMA A LES NITS D’ESTIU!

A Cinema Lliure a la Platja aquest 2021 hem celebrat 10 anys de bon cinema a la platja a les nits d’estiu! Vam començar a la platja de Sant Sebastià de Barcelona i al llarg d’aquesta dècada ens hem anat expandint a altres platges del litoral català: El Prat, Badalona, Mataró, Palamós i Tossa de Mar, i seguim amb la il·lusió d’arribar a més territoris en els propers anys! 

CINEMA DE QUALITAT I SOSTENIBLE PER A TOTS ELS PÚBLICS

Un estiu més, programem pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, tenim en compte tots els públics perquè tothom pugui gaudir del bon cinema de les nits d’estiu. Abans de cada pel·lícula projectem un curtmetratge del festival FILMETS.També convidem professionals del cinema a algunes sessions per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

Apostem pel cinema sostenible. Per aquest motiu, promovem l’ús del transport públic i la bicicleta i hem reduït al màxim l’ús del paper en els suports de comunicació, entre altres iniciatives.

DONEM SUPORT AL NOU TALENT

Acompanyem els i les futures professionals del cinema i l’audiovisual i donem visibilitat als nous talents de cineastes de casa nostra. Després de l’èxit d’edicions anteriors, aquest estiu tornem a organitzar la convocatòria Nou Talent. Està adreçada a les escoles de cinema de Catalunya que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pel seu alumnat. Les peces guanyadores són exhibides abans d’un dels llargmetratges. 

#CULTURASEGURA

A Cinema Lliure a la Platja adaptem la mostra a la normativa vigent davant la Covid-19 a cada territori on se celebra. 

SPOT CINEMA LLIURE A LA PLATJA 2021

REDESCOBREIX EL BON CINEMA DE LES NITS D’ESTIU

#RedescobreixCinemaLliure a través de Filmin, on podràs veure algunes pel·lícules que han passat per les diferents edicions de Cinema Lliure a la Platja.

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Si te’n vas perdre alguna, redescobreix-la ara a la col·lecció

Idea Original

Organitza

Patrocina

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com