RECOLLIDA DE RESIDUS

Tornem aquest any amb la nostra exitosa iniciativa de recollida de residus! En col·laboració amb l’associació mediambiental Clean Beach Initiative, repetim la mateixa acció que l’any passat a causa de la gran acollida que va tenir entre els participants.

Dijous 20 de juliol a les 19h, just abans de la projecció de la pel·lícula Petit Mal de Ruth Caudeli, durarem a terme l’acció de recollida de residus a la Platja de Sant Sebastià (Barceloneta). Amb un màxim de 50 participants, l’activitat consisteix a recollir deixalles durant una hora i posteriorment pesar i classificar els residus recollits. Clean Beach Initiative proporcionarà els materials i eines necessàries per dur a terme l’activitat. Des de Cinema Lliure fem una crida al nostre públic perquè s’apunti a formar part d’aquest esdeveniment.

Tots els participants rebran un premi com a agraïment per la seva participació en l’acció, la seva consciència envers la causa i per mantenir el paisatge mediambiental net. Aquests premis provenen de l’Atlàntida Mallorca Film Fest + Filmin, el Club de Natació de Barcelona i El Periódico. Els premis consisteixen en:

Subscripcions d’un mes a Filmin per gaudir de l’Atlàntida Mallorca Film Fest.

• Invitacions per a dues persones per gaudir d’una sessió de Paddle Surf o Surfski de la mà del CNB.

Subscripcions a El Periódico.

Uneix-te a nosaltres en aquesta acció sostenible i ajuda’ns a mantenir el nostre entorn net i cuidat!

Colo·laboradors

Idea Original

Organitza

Idea Original

Organitza

info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

C/ Pau Alsina, 2
08025 Barcelona