CINEMA LLIURE A LA PLATJA 2023

Del 30/06 al 10/08

Catalunya i Mallorca

Entrada Lliure

qui som?

12 ANYS DE BON CINEMA A LES NITS D’ESTIU

Aquest estiu 2023 celebrem 12 anys de nits d’estiu de bon cinema a la platja. Vam començar a la platja de Sant Sebastià de Barcelona i al llarg d’aquests anys ens hem anat expandint a altres platges del litoral català i mallorquí.

Aquestes són les localitats on farem projeccions aquesta edició:

CINEMA DE QUALITAT PER A TOTS ELS PÚBLICS

Programem pel·lícules que han passat per festivals de cinema de renom. A l’hora de seleccionar els llargmetratges, tenim en compte tots els públics. Hi haurà sessions familiars perquè els infants també puguin gaudir del bon cinema de les nits d’estiu i convidem professionals del cinema a algunes sessions per oferir una experiència cultural propera i enriquidora.

DONEM SUPORT AL NOU TALENT

Abans de cada pel·lícula projectem un curtmetratge. Exhibim peces dels festivals FILMETS i Conofest, curtmetratges professionals produïts a les Balears i de la convocatòria Nou Talent oberta a estudiants de cinema. La convocatòria Nou Talent està adreçada a les escoles de cinema de Catalunya i Mallorca que vulguin exhibir els curtmetratges dirigits pel seu alumnat. 

CINEMA SOSTENIBLE

Apostem pel cinema sostenible. Per aquest motiu, promovem l’ús del transport públic i la bicicleta i hem reduït al màxim l’ús del paper en els suports de comunicació. Organitzem cada any una recollida de residus a la platja, seguint així el nostre el compromís de mantenir netes les platges, escenari de Cinema Lliure cada estiu.

Idea Original

Organitza

Idea Original

Organitza

info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

C/ Pau Alsina, 2
08025 Barcelona