CINEMA LLIURE A LA PLATJA 2023

Del 30/06 al 10/08

Catalunya i Mallorca

Entrada Lliure

preguntes freqüents

Quan es pon el sol, comença Cinema Lliure a la Platja. Així doncs, l’hora variarà segons la posició del sol, entre les 21.30h i les 22h. De tota manera, t’hi esperem una estona abans per gaudir d’una sessió de música a càrrec d’iCat.

NO CAL RESERVAR a cap platja on se celebra Cinema Lliure a la Platja. Així, l’accés és lliure i obert a tothom.

Sí, pots portar la teva carmanyola i la teva beguda a totes les sessions de la mostra. Després de gaudir de les projeccions, emporta’t la teva brossa i llença-la al contenidor adient

Podràs portar la teva mascota només a les platges on la normativa local ho permeti.

A Cinema Lliure a la Platja apostem pel cinema independent i en versió original. Generalment, sempre hi haurà subtítols en castellà quan la pel·lícula sigui en un idioma estranger. Malgrat això, hi poden haver algunes excepcions puntuals. A les fitxes de les pel·lícules t’ho indiquem.

Si plou, malauradament, no hi ha Cinema Lliure a la Platja. La projecció s’ha de suspendre per protegir el material tècnic. L’equip de Cinema Lliure a la Platja està constantment pendent de la previsió meteorològica. En cas de cancel·lació, t’avisarem a través de les xarxes socials.

Cinema Lliure a la Platja és una finestra d’exhibició de pel·lícules que han passat pels festivals de cinema d’aquí i de fora al llarg de l’any. Així, Cinema Lliure a la Platja esdevé a l’estiu un aparador de cinema independent de qualitat i gratuït. Se seleccionen llargmetratges produïts al territori català, nacional, europeu i internacional per tal d’oferir un tast cultural divers. A més, sempre es reserva una projecció destinada al públic familiar perquè els més petits també puguin gaudir del bon cinema de les nits d’estiu a la platja.

Abans dels llargmetratges hi haurà la projecció de curtmetratges de la convocatòria Nou Talent, adreçada a estudiants de cinema de Catalunya i Mallorca, de professionals del sector audiovisual mallorquí; i en col·laboració amb FILMETS Badalona Film Festival, festival de curtmetratges que es celebra anualment a diferents sales de Badalona, i amb Conofest, festival de cine feminista, millennial i multidisciplinari de curts escrits i/o dirigits per dones.

Cinema Lliure a la Platja té una col·lecció a Filmin on podràs tornar a veure la majoria de pel·lícules que han passat per la mostra gratuïta de cinema independent de les nits d’estiu a la platja. En ser una plataforma de pagament, però, hauràs de fer-te un compte d’usuari per gaudir-ne. I és que Cinema Lliure a la Platja no pot oferir online i gratuïtament les pel·lícules, ja que no és una distribuïdora. L’única manera de veure les pel·lícules gratuïtament és venint a la platja. Per això t’animem a gaudir d’aquesta experiència cultural única i gratuïta de les nits d’estiu!

Idea Original

Organitza

Idea Original

Organitza

info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

C/ Pau Alsina, 2
08025 Barcelona