el públic tria

La pel·lícula guanyadora de la Tria aquest any és La peor persona del mundo. La podreu veure el dijous 11 d’agost a la Platja de Sant Sebastià (Barcelona).

la peor persona del mundo

Noruega, 2021
dir.: Joachim Trier
128′

SINOPSI
Julie està a punt de complir els trenta i la seva vida és un desastre existencial. Ja ha desaprofitat part del seu talent i el seu xicot Aksel, un reeixit novel·lista gràfic més gran que ella, la pressiona perquè contingui la seva energia creativa i hi posi seny. Una nit es cola en una festa i coneix el jove i encantador Eivind. Trigarà poc a trencar amb Aksel i embarcar-se en una nova relació amb l’esperança que la seva vida adquireixi una nova perspectiva. Tot i això, haurà d’adonar-se que ja és massa tard per a certes opcions vitals.

anette

Anette
França, 2021
dir.: Leos Carax
140’

SINOPSI
Henry és un monologuista còmic d’humor incisiu. Ann, una cantant de renom internacional. Centre de totes les mirades, junts formen una parella feliç envoltada de glamur. El naixement de la seva primogènita, Annette, una nena misteriosa amb una destinació excepcional, els canviarà la vida.

petite maman

Petit Maman
Francia, 2021
dir.:Céline Sciamma
72’

SINOPSI
Nelly té 8 anys i acaba de perdre la seva àvia. Mentre ajuda els seus pares a buidar la casa on la seva mare va créixer, explora intrigada el bosc que l’envolta, on la seva mare solia jugar de petita. Allí Nelly coneix una altra nena de la seva edat, i la immediata connexió entre totes dues dona pas a una preciosa amistat. Juntes construeixen una cabana al bosc i, entre jocs i confidències, desvetllaran un fascinant secret.

tros

Tros
Catalunya, 2021
dir.:Pau Calpe
82′

SINOPSI
Alcastrer, Ponent. Un petit poble on només hi viuen 100 persones. Joan, un pagès vell i malcarat, està cansat de patir robatoris a la masia i decideix sumar-se a la ronda nocturna de pagesos que vigila les terres. El seu fill Pep, que acaba de tornar de ciutat, l’acompanya. ​​Als sometents no els fa gràcia en Joan. Des que la seva dona va morir, el vell ha perdut el cap. Però l’accepten en veure Pepe al seu costat. I durant la ronda, Joan i Pepe topen amb un lladregot al tros.

Idea Original

Organiza

Patrocina

Todos nuestros patrocinadores y colaboradores

Suscribete a nuestra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com