Cinema Lliure

el públic tria

Tria quina pel·lícula vols que projectem el dijous 10 d’agost a la platja de Sant Sebastià (Barcelona).
Pots votar la teva pel·lícula preferida fent clic al botó!

EL AGUA

 

Espanya, 2022
Dir.: Elena López Riera 
104′
Idioma: Castellà

SINOPSI
És estiu en un petit poble del sud-est d’Espanya. Una tempesta amenaça amb tornar a desbordar el riu que el travessa. Una vella creença popular afirma que algunes dones estan predestinades a desaparèixer amb cada nova inundació perquè tenen “l’aigua endins”. L’Ana (Luna Pamies) viu amb la seva mare (Bárbara Lennie) i amb la seva àvia (Nieve de Medina) en una casa a la qual la resta del poble mira amb suspicàcia. Enmig de l’atmosfera elèctrica que precedeix a la pluja, l’Ana coneix a en José (Alberto Olmo) alhora que lluita per ventar als fantasmes.

 

la maternal

 

Espanya, 2022
Dir.: Pilar Palomero
122’
Idioma: Castellà

Subtítols: Castellà

SINOPSI
La Carla té 14 anys i és una jove desafiadora i rebel. Viu en un vell restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l’assistenta social s’adona que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa en “La Maternal”, un centre per a mares menors d’edat on comparteix el seu dia a dia amb altres joves com ella. Juntes amb els seus bebès, s’enfrontaran a aquest nou món d’adults per al qual no els ha donat temps a preparar-se.

 

MANTÍCORA

 

Espanya, 2022
Dir.: Carlos Vermut 
115’ 
Idioma: Castellà

SINOPSI
En Julián (Nacho Sánchez) és un exitós dissenyador de videojocs que viu turmentat per un fosc secret. Quan la Diana (Zoe Stein) apareix a la seva vida, en Julián sentirà pròxima l’oportunitat de ser feliç. Aquesta “història sobre amor i monstres en els temps moderns” en paraules del mateix Carlos Vermut “parla d’un monstre real, dels que viuen entre nosaltres i que et pots trobar en el metro o a la cua del forn de pa. Parla de la seva necessitat d’amor i ser estimat”.

 

 

CLOSE


Bèlgica, 2022
Dir.: Lukas Dhont
105’
Idioma: 
Francés, Flamenc i Neerlandès
Subtítols:
 Castellà

SINOPSI
La pel·lícula explora l’estreta amistat entre dos nens de tretze anys, en Léo i en Rémi, en plena transició cap a l’adolescència. Tractant d’entendre el que ha anat malament entre tots dos, en Léo buscarà consol i comprensió en la mare d’en Rémi, la Sophie. Es produirà un viatge de perdó, vulnerabilitat i amor.Idea Original

Organitza

Idea Original

Organitza

info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

C/ Pau Alsina, 2
08025 Barcelona