DAMAS DE HIERRO

Finlàndia
2021
Dir.: Pamela Tola

92’
Idioma:
finlandès

Subtítols: castellà
CURT previ a CATALUNYA: Watani: My Land

SINOPSI
Després de colpejar el seu marit amb una paella al cap i intentar enterrar-lo al jardí, Inkeri de 75 anys s’adona que pot passar la resta de la seva vida a la presó i es llança a un embogit últim viatge a través de Finlàndia amb les seves germanes Sylvi i Raili. Amb els retrobaments del passat, els balls fins a l’alba i els guapos autoestopistesm descobriran que mai no és massa tard per viure la vida.

SOBRE LA DIRECTORA


Pamela Tola és una actriu, guionista i directora finlandesa. Va estudiar Interpretació a la Theatre Academy d’Hèlsinki i va irrompre al món de la interpretació el 2005 amb la pel•lícula de Dome Karukoski Beauty and the Bastard. El 2018 va dirigir el seu primer llargmetratge Swingers després d’haver escrit i dirigit diversos curtmetratges. Damas de hierro (Ladies of Steel) és la seva segona pel•lícula com a guionista i directora.

PREMIS I NOMINACIONS

· Nominada a millor comèdia als Premis del Cinema Europeu (2020)

ON I QUAN

*Hora: l’hora de projecció serà quan es pongui el sol i variarà segons avanci l’estiu, entre les 21.30h i les 22h. Et recomanem arribar una estona abans i gaudir d’una sessió de música mentre t’instal·les al teu lloc. ​​

Localització

Data

BARCELONA

SITGES

Dj. 21 DE JULIOL

Dc. 27 DE JULIOL

21/07 – Barcelona (Platja de Sant Sebastià)

27/07 – Sitges (Platja de la Fragata)

Idea Original

Organitza

Patrocina

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com