LOGO_CLL_blanc

Cinema Lliure Connecta és un conjunt d’espais de trobada adreçats a professionals del cinema, futurs cineastes i persones interessades a conèixer de prop els oficis del cinema.

1a edició - 2020

CINEMA LLIURE
CONNECTA

#Cineastes #Converses #Connexió #NouTalent

CONEIX ELS OFICIS DEL CINEMA DE PROP

barcelona

PRIMAVERA

Cinema Lliure Connecta és un conjunt d’espais de trobada adreçats a professionals del cinema, futurs cineastes i persones d’altres sectors interessades a conèixer de prop els oficis del cinema.


Converses, ponències, taules rodones i trobades informals són alguns dels formats que tindran les propostes que s’organitzaran sota el paraigua de Cinema Lliure Connecta. Els objectius d’aquesta iniciativa són visibilitzar els oficis del cinema, més enllà de la direcció i la interpretació, compartir experiències, dubtes i consells entre professionals i consolidar una xarxa que permeti generar sinergies futures entre cineastes.

CINEMA LLIURE CONNECTA, ONLINE

Cinema Lliure Connecta ha celebrat aquesta primavera la seva primera edició online,
excepcionalment, a causa de la situació provocada per la crisi sanitària del Covid-19.

CONVERSA CELEBRADA

Coneix els oficis del cinema de prop amb Neus Ollé

Dia: dimecres, 3 de juny
Hora: 17h

Durada: 1h-1h 30min, aproximadament
On: Zoom (Descarrega l’aplicació aqui)
Adreçat a: estudiants de cinema, professionals del sector i públic interessat.
Gratuït

Places limitades

Neus Ollé és una premiada directora de fotografia amb trajectòria internacional. Va estudiar a l’ESCAC i es va especialitzar amb un Màster en Direcció de Fotografia a la prestigiosa NFTS (National Film & TV School) al Regne Unit. Kodak la va esponsoritzar per atendre la Budapest Masterclass 2007 amb Vilmos Zsigmond.

 

El seu primer llargmetratge,  El Cant dels Ocells d’Albert Serra, es va estrenar al Festival de Cannes i va guanyar el Premi Gaudí a Millor Fotografia. Des d’aleshores ha fotografiat llargmetratges europeus que han estat multipremiats a festivals internacionals. Ha treballat amb Mar Coll a les pel·lícules Tres dies amb la família, Tots volem el millor per a ella i la sèrie Matar al padre (Movistar). Amb la seva última pel·lícula,  La hija de un ladrón de Belén Funes, ha estat nominada a Millor Fotografia als Premis Gaudí 2020 i ha guanyat el premi a Millor Fotografia al Festival online de Cinema Dirigit per Dones 2020. 

 

També ha treballat en grans produccions com Cirken, que va rodar a Suècia, i ha participat en produccions televisives sobretot al Regne Unit.  Endeavour per a ITV, la multiguardonada TV movie  Doing Money i la minisèrie  Deadwater Fell en són algunes. Ollé combina la seva feina en ficció amb publicitat, videoclips i fashion films. 

 

Neus Ollé respondrà a les preguntes dels i les participants que ens feu arribar a través del formulari d’inscripció o bé a l’e-mail  cinema@cinemalliure.com fins a l’1 de juny.

CONVERSA CELEBRADA

Coneix els oficis del cinema de prop amb Diana Toucedo

Dia: dilluns, 18 de maig
Hora: 17h

Durada: 1h-1h 30min, aproximadament
On: Zoom (Descarrega l’aplicació aqui)
Adreçat a: estudiants de cinema, professionals del sector i públic interessat.
Gratuït

Places limitades

Diana Toucedo, cineasta i muntadora resident a Barcelona, va estudiar a l’ESCAC i a la UPF. Actualment ha editat gairebé vint llargmetratges, curtmetratges i altres peces audiovisuals, entre els quals destaquen ” Los desheredados” de Laura Ferrés guanyador del Goya i Gaudí al 2018 així com al millor curtmetratge a La Semaine de la critique de Cannes 2017, els llargmetratges ” La noche que no acaba” d’Isaki Lacuesta, ” Júlia Ist” d’Elena Martín, ” A media voz” o la serie de ficció ” Hierro” dirigida per Jorge Coira per a Movistar i Arte França.

 

Després de realitzar diversos curtmetratges com a directora estrena el seu primer llargmetratge ” Trinta Lumes” a la Berlinale 2018, que rep nombrosos premis. Actualment desenvolupa el seu segon ” Puerto Deseado” que serà rodat entre Argentina i Galícia. Compagina la seva professió amb la docència a la UPF, BSM, Elisava i ESCAC on actualment és la cap del departament Documental/No-ficció. 

 

Diana Toucedo parlarà dels seus inicis, de la seva trajectòria, d’experiències concretes, dificultats que ha hagut d’afrontar i els seus aprenentatges i respondrà les preguntes dels i les participants.

Segueix-nos a les xarxes socials, on trobaràs informació detallada de l'activitat

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up