iniciatives-web-blanc

Cinema Lliure Connecta és un conjunt de propostes gratuïtes adreçades a futurs i futures cineastes que inicien el seu camí cap al món professional.

2a edició - 2021

CINEMA LLIURE
CONNECTA

#NouTalent #Talks #Catàleg #Residència

Coneix els oficis
del cinema de prop

catalunya | balears | occitània

Euroregió Pirineus Mediterrània

Coneix els oficis del cinema de prop amb NÚRIA G. LORANG, directora de My Mexican Bretzel

Núria G. Lorang va néixer a Barcelona el 1976. Va estudiar Periodisme, Relacions Internacionals i Realització de Cinema Documental. Ha viscut a Berlín, París i Londres, on ha exercit diversos tipus d’ocupacions, la majoria sense cap relació amb el cinema ni entre elles. Ha dirigit un curtmetratge, Kafeneio (2016) i el llargmetratge, My Mexican Bretzel (2019).

Ha estat nominada als Goya 2021 a millor directora novell i millor documental i guanyadora dels premis a millor documental, guió i muntatge als Gaudí 2021. My Mexican Bretzel  va obtenir el Premi Especial als Premis Feroz 2020 i ha estat premiada al Rotterdam International Film Festival i al Festival de Gijón 2019 va obtenir el premi a millor pel·lícula, direcció i guió. També ha estat nominada al Montreal International Documentary Festival.

Dia: dimarts, 27 d’abril del 2021
 
Hora: 18h
 
 
Durada: 1h-1h 30min, aproximadament
 
Adreçada a: estudiants de cinema, professionals del sector i públic general interessat.
 
PLACES LIMITADES
ACCÉS LLIURE AMB RESERVA PRÈVIA
 

*Per fer la inscripció cal ser usuari/a de les Biblioteques de Barcelona. Si no ets usuari/a, pots fer el tràmit online i t’enviaran el teu número per a inscriure’t! Així de fàcil 🙂

MESURES COVID-19
Cinema Lliure Connecta s’adaptarà a la normativa vigent a cada territori davant la crisi sanitària provocada per la Covid-19 durant la celebració de les xerrades presencials.
 
© Mario Llorca
© Mario Llorca

Segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de les novetats!

Segueix-nos a les xarxes socials per estar al dia de les novetats!

cinema@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com