iniciatives-web-blanc

Cinema Lliure a la Biblioteca és una mostra gratuïta de cinema documental que se celebra a les biblioteques públiques de Catalunya i Balears

4a edició - 2020

CINEMA LLIURE
A LA BIBLIOTECA

#Cinema #Documental #Local #Gratuït

Descobreix històries humanes
properes a través del documental

catalunya | balears | occitània

CICLE TARDOR 2020

SETEMBRE
OCTUBRE
NOVEMBRE

Cinema Lliure a la Biblioteca adaptarà la celebració de la mostra a la normativa vigent a cada territori en les dates previstes, seguint les mesures preses per les autoritats davant la Covid-19.

Cinema Lliure a la Biblioteca és una finestra d’exhibició de documentals produïts a Catalunya, Balears i Occitània -l’Euroregió Pirineus Mediterrània- que narren fets propers i emocionants de temàtica universal. Se celebra en dos cicles, tardor i hivern.

Per aprofundir, la mostra de documentals ofereix col·loquis amb els directors i directores, altres professionals del sector o persones expertes i col·lectius vinculats a les temàtiques tractades. A més, al Racó de Cinema Lliure a la Biblioteca trobaràs una selecció de llibres, pel·lícules i altres documents relacionats amb cada documental.

Cinema Lliure a la Biblioteca està treballant en la programació del cicle de tardor 2020.

 

REDESCOBREIX CINEMA LLIURE A LA BIBLIOTECA

#RedescobreixCinemaLliure a través de Filmin, on podràs veure alguns documentals que han passat per les diferents edicions de Cinema Lliure a la Biblioteca.

Si te’n vas perdre algun, redescobreix-lo ara a la col·lecció

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!


info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

Scroll Up