Logo Final_Blanc

Cinema Lliure a la Biblioteca és una mostra de cinema documental de lliure accés a les biblioteques públiques 

CINEMA LLIURE
A LA BIBLIOTECA

#cinemadocumental #cinemalocal

Descobreix històries humanes
properes a través del documental

PREGUNTES FREQÜENTS

L’entrada és lliure i gratuïta, però fer Cinema Lliure a la Biblioteca costa molt de temps i esforç. L’equip de Cinema Lliure treballa amb motivació i energia durant tot l’any per impulsar el cinema documental de qualitat amb iniciatives gratuïtes i atractives per a cinèfils i cinèfiles com tu 🙂

Cinema Lliure a la Biblioteca aposta pel cinema documental, independent i en versió original. Els documentals són de producció local i, generalment, són en català/castellà. Ara bé, quan apareix un altre idioma, hi ha subtítols en català o castellà. Consulta les fitxes de cada documental, on apareixen els idiomes originals i les versions subtitulades.

Els documentals que s’exhibeixen a Cinema Lliure a la Biblioteca són de producció local i, generalment, narren històries humanes properes. És a dir, es prioritzen documentals que tracten realitats socials del nostre entorn per tal d’aprofundir sobre temàtiques locals i entendre millor el món més immediat que ens envolta. 

Les biblioteques són un espai públic i d’ús gratuït que conviden a la reflexió i a l’intercanvi cultural. Hi trobaràs llibres i pel·lícules relacionades amb la temàtica de cada documental (al Racó de Cinema Lliure a la Biblioteca). També podràs aprofundir amb els col·loquis que organitza Cinema Lliure a la Biblioteca després d’algunes projeccions. A més, les biblioteques són espais que s’han adaptat a la modernització i a les noves tecnologies i la majoria compten amb una bona sala de projeccions on pots gaudir d’una experiència cultural de qualitat i enriquidora.

El Racó de Cinema Lliure a la Biblioteca és una selecció de llibres, pel·lícules i altres documents feta a càrrec dels bibliotecaris/es relacionats amb la temàtica de cada documental que es projecta. El trobaràs a les biblioteques on se celebra la mostra, indicat amb una pancarta de Cinema Lliure a la Biblioteca. Si t’interessa aprofundir més sobre el documental, agafa el document que més t’interessi i emporta-te’l a casa a través del servei de préstec bibliotecari!

A cada cicle, Cinema Lliure a la Biblioteca organitza diversos col·loquis amb els directors i directores dels documentals que es programen, entre altres professionals del sector implicats/des, com guionistes o productors/es. A més, es conviden diversos experts/es en les temàtiques tractades (historiadors/es, entitats socials…). A les fitxes dels documentals s’indiquen els col·loquis que estan programats.

Cinema Lliure a la Biblioteca programa cada documental en diverses biblioteques, de manera que siguis d’on siguis, sempre tinguis diverses oportunitats per veure el documental que més t’interessa. Només en alguna ocasió puntual un dels documentals s’exhibeix una vegada i en una biblioteca en concret, però si estàs atent/a a les nostres comunicacions, podràs anotar-ho a l’agenda amb temps per no perdre-te’l. Segueix-nos a les xarxes socials, subscriu-te a la newsletter i consulta el web de Cinema Lliure a la Biblioteca per estar al dia de les sessions programades al teu territori.

Cinema Lliure a la Biblioteca té una col·lecció a Filmin on podràs tornar a veure la majoria de documentals que han passat per la mostra gratuïta de cinema documental a les biblioteques. En ser una plataforma de pagament, però, hauràs de fer-te un compte d’usuari per gaudir-ne. Cinema Lliure a la Biblioteca no pot oferir online i gratuïtament les pel·lícules, ja que no és una distribuïdora. L’única manera de veure els documentals gratuïtament i aprofundir sobre les temàtiques que tracten és anant a la biblioteca. Per això t’animem a gaudir d’aquesta experiència cultural enriquidora i gratuïta a la biblioteca!

Subscriu-te a la nostra newsletter!

[mc4wp_form id="22008"]

info@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com

 

Subscriu-te a la nostra newsletter!

[mc4wp_form id="22008"]

biblioteca@cinemalliure.com
+34 932 070 834

comunicacio@cinemalliure.com