FAQ


L’entrada és lliure, però fer Cinema Lliure a la Platja costa molt. El nostre equip treballa durant tot l’any per fer-ho possible. Per això, si voleu col·laborar amb nosaltres, teniu algun suggeriment o fins i tot un amic multimilionari amb ganes d’invertir en un projecte tan genial … Tenim les orelles ben oberts!! Escriu-nos a info@cinemalliure.com

No, perquè donem per fet que tots vindreu. És un cinema lliure en tots els sentits, i qualsevol que s’animi serà benvingut. Però no oblideu venir amb temps per aconseguir un bon lloc (ni la pantalla ni el so poden abastar tota la platja, esperem que ho comprengueu).
Cadascuna té l’idioma amb què va arribar al món, és a dir, en versió original. Quan aquest idioma no és castellà ni català la pel·lícula estarà subtitulada, quan la pel·lícula és espanyola els subtítols seran en anglès. D’aquesta manera, encara que mai plou a gust de tothom, podem fer que, si més no, ens entenguem.

V.O.S. = Versió original subtitulada.
V.O.S.E. = Versió original subtitulada en espanyol.
V.O.S.A. = Versió original subtitulada en anglès.

Acceptem mascotes de tot tipus, pots venir amb el teu animal favorit (no som racistes de mascotes): Gats, gossos, conills, fures, tortugues o qualsevol altra espècie és benvinguda sempre que estigui domesticada. És a dir, si tens un tigre, el pots portar, però no oblidis posar-li un morrió. Per fi pots treure a E.T. de casa sense disfressar!
T’ho recomanem! Menjar i beguda són benvinguts a Cinema Lliure a la Platja. Pots portar-te un tupper de la mama o un entrepà de truita i acompanyar-lo amb els estels, el mar i els pel·liculons que seleccionem per a tu.
Per descomptat que no! Estem a l’aire lliure així que podríem dir que aquest és gairebé l’únic cinema on encara es pot.
Sí, si considerem la sorra com a un. No, si esperaves algun tipus de cadira de platja. Encara que… alerta! Els més previnguts vénen equipats amb la seva nevereta i una cadira per gaudir d’una nit de cinema a la seva mida.
Des de Cinema Lliure tractem de donar visibilitat a totes les pel·lícules que mereixen la pena ser vistes. Però com la producció és inabastable afegim un altre filtre: pel·lícules independents que hagin passat per qualsevol festival de Catalunya. Som un aparador de festivals! A més, FILMETS i EL PRAT FILM OFFICE selecciona un dels millors curts de l’any per a cada projecció.
Adorem el cinema, i per això va néixer Cinema Lliure. És un esdeveniment gratuït i creat precisament per amor a l’art, però necessitem la vostra col·laboració per poder continuar fent-ho. Tots som responsables dels nostres actes i, entre tots, és fàcil demostrar que “encara hi ha espurnes tènues de la civilització en aquest escorxador bàrbar que una vegada va ser conegut com la humanitat”. (Gustave, El Gran Hotel Budapest).