QUI SOM

CINEMA LLIURE A LA PLATJA

Cinema Lliure a la Platja és una mostra gratuïta de cinema independent, que es projecta des de fa 8 anys a la Platja Sant Sebastià de Barcelona, des de fa 4 anys a Badalona (Platja del Pont del Petroli), El Prat de Llobregat (Platja el Prat) i Mataró (Platja del Callao). Aquest any per primera vegada Cinema Lliure a la Platja arriba a Palamós a la Platja Gran de Palamós.

ASSOCIACIÓ amics de MEDUSeS

Darrere de tot gran esdeveniment hi ha una gran associació, en el nostre cas es tracta de l’Associació Amics de Meduses (Asociación de actividades culturales del Mediterráneo). El seu nom ens parla de la passió per la natura i també de la comunió amb la cultura.

MAGOPRODUCTION

I darrere d’un gran esforç, acostuma a haver-hi algú més que aguanti el pes. Magoproduction és una productora audiovisual especialitzada en sèries, documentals, Motion Graphics, comunicació, disseny, continguts per broadcasters i animació 3D. En el seu “hall of fame” tenen genials creacions com les sèries d’animació “Dr.W” i “The Flying Squirrels“; el documental “El Ruiseñor y la Noche. Chavela Vargas canta a Lorca” o intervencions en espais públics com la projecció d’una adaptació de “La Metamorfosis” de Kafka a la façana del MACBA.

contacta'ns

direcció

Carrer de Pau Alsina, 2

08025 Barcelona

telèfon

+34 932 070 834

e-mail

info@cinemalliure.com

premsa

comunicacio@cinemalliure.com

les nostres oficines