DIMARTS 13 DE MARÇ – B. ​FRANCESCA ​BONNEMAISON (Sant Pere Més Baix, 7)

Demà al mar, 2006

 

Direcció: Ines Thomsen
Producció: Polar Star Films

 

“Demà al mar” és un documental sobre la sensualitat i l’envelliment. Un film poètic i impressionista, rodat en 16 mm, captura el singular esperit d’un grup d’ancians ciutadans de Barcelona que han trobat una extraordinària forma de viure el present. Paulina, una de les protagonistes, està discapacitada i camina amb una crossa; dedica hores a moure’s en el mar, deixant-se emportar per la crida de les onades, mentre pren el seu bany diari. El passeig per la sorra és lent i difícil, però tan bon punt les manses onades li toquen els peus, abandona la crossa i es submergeix a l’aigua. Juga amb la marea com un jove dofí, i canta, tan alt com pot, cançons cubanes d’amor.

curt:

Galatée à l’infini, de Julia Maura, Mariangela Pluchino, Maria Chatzi, Fátima Flores Rojas i Ambra Reijnen, 2017. 17’ (Documental/Experimental)

Pigmalió, decebut de les dones del seu temps, decideix crear amb les seves mans una dona immaculada a l’altura de les seves expectatives i del seu rang. La criatura satisfaria els seus plaers i proveiria de mà d’obra el seu regne. Un assaig visual que tracta sobre la construcció discursiva del cos orgànic a través de la ginecologia, que fa servir el bisturí ideològic per modelar gèneres, desitjos i sexualitats.

CONTACTE

c/ Secretari Coloma, 2
08025 Barcelona